Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!


anarxosyriza_pakistanos
Αναβλήθηκε τελικά εχθές η δίκη του Πακιστανού κτήνους Άχμετ Βάκας, για τη βάναυση κακοποίηση της 16χρονης Μυρτώς  στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012 μετά από αίτημα των γονέων του θύματος οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό, κοντά στην κόρη τους.
Δύο ήταν τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χθεσινή ημέρα:
1ον) Η πρωτοφανής κινητοποίηση και το σχέδιο της αστυνομίας για την προστασία του κτήνους ακόμα και από τις αποδοκιμασίες (που σύμφωνα με τους ειδικούς της CIA και της Μοσάντ που έχουν παρεπιδημήσει στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, μπορούν να επιφέρουν… ρατσιστικά αισθήματα στους πολίτες). Έτσι, η μεταφορά του στα δικαστήρια έγινε γύρω στις 7:30 το πρωί από πληθώρα αστυνομικών, ενώ και η πρόσβαση του κόσμου στα δικαστήρια κατέστη πολύ δύσκολη, καθώς ήταν κλειστές οι πίσω και οι πλαϊνές πόρτες και η είσοδος επιτρεπόταν μόνο από την κεντρική πόρτα κατόπιν αστυνομικού ελέγχου.
2ον) Ότι εκτός τα όργανα του κράτους, εμφανίστηκε στα δικαστήρια και το αναρχοκομμουνιστικό παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών αμερικανοκομμουνιστικών δυνάμεων («Αντιφασιστικό Μέτωπο Πάρου»), προκειμένου να προστατεύσει το κάθαρμα από την οργή του λαού!!!
1395966_1426016144277367_670374591_n

Δεν υπάρχουν σχόλια :