Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Συγχαρίκια από τους διεθνείς τοκογλύφους στους φαύλους των κομμάτων της υποταγής


Συγχαρίκια από τους διεθνείς τοκογλύφους στους φαύλους των κομμάτων της υποταγής
Ανακοίνωση ανακούφισης και ικανοποίησης εξέδωσε-σιγά μη δεν εξέδιδε- ο Μοσέ Κάντορ, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (EJC) για την αντισυνταγματική ενέργεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου να ψηφίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης για την Χρυσή Αυγή. Παραθέτουμε την ανακοίνωση του εν Ελλάδι Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, η οποία και αποτελεί πιστή μετάφραση της ανακοίνωσης του EJC.
“Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (E.J.C.) κ. Μοσέ Κάντορ εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η Ολομέλεια της Βουλής με ευρεία πλειοψηφία διέκοψε την κρατική χρηματοδότηση προς το νέο-ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Κάντορ δήλωσε ότι «Η Δημοκρατία δεν πρέπει να βοηθά μέσω χρηματοδότησης την καταστροφή της». «Η Χρυσή Αυγή, όπως και άλλα όμοια της πολιτικά κόμματα στην Ευρώπη, αποτελούν απειλή για τη Δημοκρατία και η διακοπή χρηματοδότησής τους είναι δημοκρατική αναγκαιότητα. Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο υποδέχεται με ικανοποίηση αυτή την απόφαση».
 «Οι φόροι που πληρώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν πρέπει να σπαταλούνται ώστε να προωθείται η ξενοφοβία και ο ρατσισμός. Οι Αρχές έχουν υποχρέωση να διασφαλίσουν ότι το μίσος και η μισαλλοδοξία δεν επιχορηγούνται από το δημόσιο ταμείο» πρόσθεσε ο κ. Κάντορ. Η τροπολογία που ψηφίστηκε αργά την Τρίτη, η οποία υπερψηφίστηκε από  235 βουλευτές από το σύνολο των 300, παγώνει τη χρηματοδότηση για τα κόμματα των οποίων η ηγεσία έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική ή τρομοκρατική οργάνωση. 
 «Ελπίζω ότι αυτό το παράδειγμα θα ακολουθηθεί και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως συμβαίνει με το κόμμα Jobbik στην Ουγγαρία και το κόμμα Svodoba στην Ουκρανία», δήλωσε ο κ. Κάντορ. «Αυτή η ψηφοφορία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι μέρος ενός γενναίου αγώνα ενάντια στην άνοδο του νέο-ναζισμού στη Ευρώπη και αυτή η δυναμική πρέπει να διατηρηθεί στην Ελλάδα και αλλού. Χρειάζονται και οι Δημοκρατίες προστασία από την κακοποίηση».
Είχαμε αναρτήσει  - κατά τραγική ειρωνεία λίγες ώρες πριν τις συλλήψεις του Αρχηγού και των υπόλοιπων συναγωνιστών βουλευτών- μια αναφορά σε σειρά γεγονότων μέσα στο 2013 που έδειχναν ότι ο Διεθνής Σιωνισμός κατέφευγε στην τελευταία γραμμή άμυνας για τα συμφέροντα των τοκογλύφωντην οποία άλλωστε απροκάλυπτα ο τότε πρόεδρος του ΚΙΣ, Δ. Σαλτιέλ είχε φέτος τον Απρίλιο στην Βουδαπέστη αποκαλύψει«…Διακοπή της χρηματοδότησης και τότε το κόμμα αυτό θα πέσει ξανά στα χαμηλά ποσοστά του».
Παράλληλα αντίστοιχη ανακούφιση ένιωσε - δυστυχώς γι’ αυτούς δεν θα κρατήσει - και το πολιτικό προσωπικό των κομμάτων της φαυλότητας, το οποίο εκτός των άλλων είδε ότι η Χρυσή Αυγή απειλεί ευθέως τα σκανδαλώδη προνόμια που φρόντισε να νομοθετήσει μεθοδικά για τους βουλευτές της μεταπολίτευσης και για τα οποία το Κίνημα μας κατέθεσε από τις αρχές της κοινοβουλευτικής μας εκπροσώπησης συγκεκριμένες προτάσεις κατάργησης, τόσο για την κρατική χρηματοδότηση, όσο και μεγάλου περιορισμού της βουλευτικής αποζημίωσης που συνοδεύεται από αφορολόγητο που προσεγγίζει το 80%, μαζί φυσικά με κατάργηση της ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Ο βασικός φόβος όμως για τους φαύλους είναι ότι διαπίστωσαν πως, σε αντίθεση με ότι είχαν μέχρι τότε συνηθίσει από άλλους ακίνδυνους για το σύστημα σχηματισμούς, η Χρυσή Αυγή εννοούσε μέχρι κεραίας ότι έλεγε. Φυσικά το ίδιο διαπίστωσαν και οι διεθνείς τοκογλύφοι διότι γνωρίζουν πως με την Χρυσή Αυγή να διαχειρίζεται το μέλλον του Ελληνισμού οι ίδιοι δεν θα έχουν πρόσβαση στα χρήματα των φορολογουμένων όπως κάνουν τώρα μέσω των μνημονίων, ούτε και φυσικά στον εδαφικό πλούτο της Πατρίδας μας.
Προσέξτε ότι ο Κάντορ στην ανακοίνωσή του δίνει οδηγίες και παραινέσεις για το που θα πρέπει να πηγαίνουν τα χρήματα των φορολογουμένων της Ευρώπης, ακόμα καλύτερα βέβαια γι’ αυτόν να πηγαίνουν στους τοκογλύφους και στα ιδρύματά τους, άλλωστε για το λόγο αυτό έχουν στο τσεπάκι τους αρκετούς πολιτικούς, πρόθυμους για όλα, αρκεί να συνεχίσουν να απολαμβάνουν φρουρές, αξιώματα, βίλες, κότερα, λιμουζίνες και στρατιές παρατρεχάμενων. Αλήθεια νομίζουν αυτοί οι κύριοι ότι θα κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με τα μέτρα που τους υπαγορεύει –το ομολογούν οι ίδιοι- ο Διεθνής Σιωνισμός; Και ένα μικρό παιδί πλέον μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και από πού εκπορεύεται. Δεν το κρύβουν, άλλωστε ανέκαθεν τα αφεντικά δεν διέθεταν «τακτ» και εξέθεταν τους υπηρέτες τους. Τα υπόλοιπα στην κάλπη.
Β.Ζ.
Υ.Γ: Αλήθεια η "επαναστατική" αριστερά πως νιώθει που την συγχαίρουν οι διεθνείς τοκογλύφοι για την συνεργασία της με την κυβέρνηση προκειμένου «να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή»; Κατά τ’ άλλα ο Τσίπρας θα καταγγείλει τα μνημόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια :