Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΣΤ’ ΑΡΜΑΤΑ, ΣΤ’ ΑΡΜΑΤΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο… ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Πολύ… σκληρός -και δεν του φαινότανε- εμφανίστηκε ο γόνος του Μητσοτακαίϊκου Κυριάκος ο… γουρλομάτης, κατά της Χρυσής Αυγής, στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας του Big Boss (ένας ειν’ ο Μπόμπολας!).

Αρχικά, ο Μητσοτάκης τζούνιορ έδειξε την… πόρτα εξόδου της ΝΔ «σε όσους φλερτάρουν με την Χρυσή Αυγή, στη συνέχεια διαμήνυσε ότι η ΝΔ «βρίσκεται απέναντι σε όλους όσοι αμφισβητούν την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Βρίσκεται απέναντι «στα άκρα». Ειδικά απέναντι στη Χρυσή Αυγή που δεν αποτελεί «άκρο», αλλά ένα εγκληματικό μόρφωμα έξω από το πολιτικό μας σύστημα» και στο τέλος απείλησε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής με… πόλεμο:

«Από εκεί και πέρα ο λαός είναι εκείνος που θα πρέπει να κλείσει με την ψήφο του αυτή τη μαύρη παρένθεση στην ελληνική κοινοβουλευτική ιστορία και να μην επιτρέψει ποτέ ξανά σε ένα νεοναζιστικό μόρφωμα με λούμπεν συμπεριφορές υποκόσμου να διαβεί το κατώφλι της Βουλής των Ελλήνων. Τώρα πια δεν υπάρχει κανένα άλλοθι ούτε μπορεί κανείς να επικαλεστεί το τεκμήριο της άγνοιας. Ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής έχει ακόμα πολλές μάχες με σημαντικότερη αυτή των επόμενων εθνικών εκλογών».

Τίτλος τιμής βεβαίως για την Χρυσή Αυγή, είναι να την πολεμά και να την αποστρέφεται ο γόνος μιας από τις πολιτικές οικογένειες που κατέστρεψαν τον τόπο και ευθύνονται για τη δυστυχία μας! Σειρά έχει η οικογένεια Παπανδρέου…


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :