Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ, ΤΑ ΠΟΡΝΟ-ΤΟΥΡΚΟ-ΚΑΝΑΛΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ!



Τι κάνουν τα πορνοκάναλα της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου στα διαλλείματα της αντι-χρυσαυγίτικης λασπολογικής εκστρατείας τους; Προβάλλουν τουρκοσήριαλ!
Κι όχι απλά τουρκοσήριαλ, με σχετικά ανώδυνες (όσο ανώδυνες μπορούν να είναι…) και σαχλεπίσαχλες ιστοριούλες αγάπης κ.τ.λ., αλλά τουρκοσήριαλ που διηγούνται την ιστορία ονομαστών κατακτητών της Πατρίδας μας. Έτσι, μετά τον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή», ο οποίος επιστρέφει σήμερα στον ΑΝΤ1, στις 21.15 το βράδυ, έρχεται και ο «Μωάμεθ ο Β΄, ο Πορθητής»!
Πρόκειται για την τουρκική σειρά «Fetih» (που σημαίνει «Άλωση), η οποία έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Kanal D, και αναφέρεται στην Άλωση της Πόλης, από τον σουλτάνο Μωάμεθ Β’ (που υποδύεται ο ηθοποιός Μεχμέλ Ακίγ Αλακούρτ). Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, μετά από μάχη στήθος με στήθος των πορνο-τουρκο-κάναλων ΑΝΤ 1 και mega, «νικητής» ανεδείχθη ο ΑΝΤ 1 και πολύ σύντομα οι Έλληνες τηλεθεατές θα βλέπουν την τουρκική άποψη της ιστορίας αυτού που διέλυσε την ένδοξη Αυτοκρατορία τους! Τέτοια κατάπτωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :