Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΘΡΟ – ΚΑΜΙΝΗΣ;


newego_LARGE_t_1101_54262170_type12713
  • «Αλαλούμ» δημοτολογίων αποκάλυψε η υπόθεση της μικρής Μαρίας
  • ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ερωτήματα για τον τρόπο που εκδίδονται τα πιστοποιητικά γέννησης από τον Δήμο Αθηναίων δημιουργούνται από την αποκάλυψη του δημάρχου Λάρισας στο Mega.
Ο Κωνσταντίνος Τζανακούλης αποκάλυψε ότι ενώ έχει τεθεί σε λειτουργία νέο πληροφοριακό σύστημα, ο Δήμος Αθηναίων επιμένει να χορηγεί χειρόγραφα τις βεβαιώσεις, την ώρα που άλλοι δήμοι ζητούν και δικαστική απόφαση. “Το μεμπτό στο Δήμο Αθηναίων είναι ότι ενώ έχουμε μπει στο καινούργιο πληροφοριακό σύστημα από τις 8 Μαΐου, αυτοί συνεχίζουν να μας στέλνουν αποσπάσματα ληξιαρχικής πράξης με το παλαιό σύστημα, όπως το λέμε εμείς χειρόγραφα”, υπογράμμισε ο κ. Τζανακούλης. “Είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν έρχονταν αρκετά τέτοια αποσπάσματα και σε εμάς και σε άλλους Δήμους με Ρομά. Τότε υποβάλλαμε ερώτημα στο υπουργείο Εσωτερικών”, πρόσθεσε ο δήμαρχος Λάρισας.
Και εμείς ρωτάμε: Γιατί ΔΕΝ έχει συλληφθεί ακόμη ο αρχηγός της συμμορίας των παράνομων διαδικασιών έκδοσης βεβαιώσεων κ. Καμίνης;
Ο Δήμαρχος Λάρισας λέει πως ο δήμος Αθηναίων ΕΠΙΜΕΝΕΙ να χορηγεί χειρόγραφα τις βεβαιώσεις, άρα το έγκλημα είναι διαρκές!
Ποια είναι η δουλειά του δημάρχου, αν δεν είναι να ελέγχει τις υπηρεσίες του δήμου που διοικεί;Ο δήμος δεν έχει συμμορφωθεί από τις 8 Μαϊου! ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ! Και δεν μιλάμε για έναν μικρό δήμο, αλλά για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας!!! Μήπως αυτές οι (πληροφορούμαστε για χιλιάδες χειρόγραφες βεβαιώσεις) ήταν μια μικρή εξυπηρέτηση του δημάρχου προς τους “πολυαγαπημένους ευπαθείς” ψηφοφόρους;
Αναμένουμε παρέμβαση του εισαγγελέα!
Οτιδήποτε άλλο, θαναι απλώς μια ακόμη συγκάλυψη του συστήματος προς τον πλέον αποτυχημένο δήμαρχο Καμίνη που θα δικαιώνει τα λόγια του Λαού!
Κόρακας, κοράκου μάτι ΔΕΝ βγάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :