Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ακόμα κάνει όνειρα ο Μούιζνιεκς για αποδείξεις (!) των εγκλημάτων μίσους της Χρυσής Αυγής

Ακόμα κάνει όνειρα ο Μούιζνιεκς για αποδείξεις (!) των εγκλημάτων μίσους της Χρυσής Αυγής
Ο γνωστός ανθέλληνας και λυσσασμένος εχθρός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νιλς Μούιζνιεκς, αποθρασυμένος από την ανέντιμη, ανήθικη και παράνομη δίωξή μας από το εγχώριο πολιτικό υπηρετικό προσωπικό, δεν κρατάει κανένα απολύτως πρόσχημα στις αθλιότητες τις οποίες εκτοξεύει εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο αργυρώνητος αυτός υπαλληλάκος του Συμβουλίου της Ευρώπης έδωσε μια δισέλιδη συνέντευξη στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» και φυσικά αναφέρεται και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ερώτηση της δημοσιογράφου έχει ως εξής: «Στην έκθεσή σας καλέσατε τις Ελληνικές Αρχές να χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα μέσα για να χτυπήσουν τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους και να χαλιναγωγήσουν τις ρατσιστικές διακρίσεις που εκφράζονταν είτε από άτομα είτε από πολιτικούς οργανισμούς. Θεωρείτε ότι οι Αρχές καθυστέρησαν να αναλάβουν δράση εναντίον της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής (ΧΑ);».
Να τι απαντά: «Ναι, οι αποδείξεις κατέδειξαν ότι τα μέλη της ΧΑ, συμπεριλαμβανομένων των βουλευτών της, ήταν για χρόνια αναμεμειγμένα σε εγκλήματα μίσους. Θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει νωρίτερα οι έρευνες και η άσκηση διώξεων προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη περαιτέρω εγκλημάτων και να αποφευχθεί το αίσθημα ατιμωρησίας για εγκληματικές πράξεις».
Αποδείξεις; Ποιες αποδείξεις; Μήπως οι φαντασιώσεις των ψευδομαρτύρων για τανκς, μπαζούκας, κρυμμένα οπλοστάσια σε μοναστήρια, 3.000 έτοιμα κομάντο, σφαγές αμνοεριφίων και άλλες παρόμοιες βλακείες; Ποια είναι τα εγκλήματα μίσους; Φαίνεται ότι αυτός ο θλιβερός «αντιρατσιστής» ζήλεψε τις επιδόσεις του Πρετεντέρη παριστάνοντας κι αυτός τον εισαγγελέα. Γιατί, όμως, να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του αυτός ο ασήμαντος κοινωνικά τύπος, όταν η «Ελληνική» κυβέρνηση υπακούει στις εντολές του, οι οποίες είναι ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας; Όποιος διαβάσει ολόκληρη την συνέντευξη του Μούιζνιεκς θα μείνει άναυδος τόσο από την θρασύτητά του όσο και από τις λύσεις που προτείνει για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Πλήρη δικαιώματα για τους λαθρομετανάστες, υιοθέτηση κατεπειγόντως του νέου αντιρατσιστικού νόμου, μεταναστευτική πολιτική ξεκάθαρα ταγμένη στα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και όχι στην ασφάλεια των Εθνικών Κρατών, περισσότερες ευκαιρίες στους μετανάστες (εις βάρος των Ελλήνων φυσικά). Ο τύπος αυτός είναι η επιτομή του εθνομηδενισμού, της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και της παγκοσμιοποίησης. Γι΄αυτό πολεμά λυσσαλέα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έτσι ώστε να δικαιολογήσει και τον παχυλό μισθό του.
Πληροφορούμε τον αντιπαθητικό αυτόν τύπο ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει το πειραματόζωο που αυτός και τα αφεντικά του επιθυμούν. Η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα τους γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η σκευωρία καταρρέει και ο κόσμος συμπαρατάσσεται και συμπαραστέκεται με ολοένα και πιο αυξητικούς ρυθμούς στο Κίνημά μας το οποίο αγωνίζεται για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και θα αγνοεί περιφρονητικά τους πλουσιοπάροχα αμειβόμενους υπαλλήλους τύπου Μούιζνιεκς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :