Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΜΙΝΗΣ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ (ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ – ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ!


assets_LARGE_t_420_4015221
 Σε μια (όχι πρωτοφανή, γιατί το έχει ξανακάνει…) κίνηση προχώρησε ο αμερικανοκομμουνιστής λαθροδήμαρχος Καμίνης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Με ύφος χιλίων σταλινικών κομισαρίων, εξήγγειλε την απαγόρευση των εκδηλώσεων, συναθροίσεων κ.λπ. στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, εκτός κι αν διοργανωτής είναι ο… ίδιος! Ιδού τι είπε: «Αν συνεχίσει η πλατεία να χρησιμοποιείται για μάχη συμβόλων, είμαι υποχρεωμένος να μην την ξαναδώσω».
Και βέβαια, ο λαθροδήμαρχος όταν λέει «θα απαγορεύσω» κ.τ.λ., δεν εννοεί προφανώς ότι θα απαγορεύσει κάποια συγκέντρωση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ή των υπόλοιπων κομμάτων του… συνταγματικού τόξου. Άλλωστε, όλοι αυτοί είναι ανεπιθύμητοι στην περιοχή και δεν τολμούν να διοργανώσουν εκεί συγκεντρώσεις. Εννοεί ότι (μέχρι τον Μάιο που θα είναι δήμαρχος, γιατί μετά τελειώνουν τα ψέματα…) θα απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής! Πολύ σύντομα, η αυθαιρεσία του θα λάβει την πρέπουσα πολιτική απάντηση…  

Δεν υπάρχουν σχόλια :