Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΠΡΟΣ… ΜΗ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΤΟΝ TSIPRAΠολύ ταραγμένος είναι τους τελευταίους μήνες ο πρόεδρος Πάνος, εξαιτίας της συνεχούς πτώσης των ποσοστών του συνονθυλεύματός του (μην κοιτάτε αυτά που του δίνουν χαριστικά οι εταίρες δημοσκοπήσεων, για λόγους ισορροπίας του συστήματος…) και του φόβου του ότι θα καταλήξει στα αζήτητα της πολιτικής… χέρι- χέρι με τον παλιό του φίλο, τον Καρατζαφέρη.
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχει… αναθαρρήσει, ελπίζοντας ότι θα… ρεφάρει με ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, λόγω των διώξεων και των «αποκαλύψεων» των ΜΜΕ της πλουτοκρατίας. Έτσι, εμφανιζόμενος στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 (στον οποίο εμφανίζεται πολύ-πολύ συχνά, με την ίδια συχνότητα εμφανιζόταν και ο Καρατζαφέρης…) και απηύθυνε… πρόσκληση στους… μη ναζιστές ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής:
«Δεν θέλουμε τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, θέλουμε αυτούς που την ψήφισαν από αντίδραση».
Ναι, αλλά έτσι… ξερά δε γίνεται, με κάτι πρέπει να τους… δελεάσει. Να ρίξουμε μια ιδέα; Τη γνωστή ατάκα του Βουτσά σε παλιά ελληνική ταινία: «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :