Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…



Papoulias-wide
Ξαναχτύπησε, με στόχο την Χρυσή Αυγή, ο πρώην αντάρτης του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, πρώην μόνιμος υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ (την οκταετία που τέθηκαν οι βάσεις της οικονομικής καταστροφής της χώρας), πρώην «δανειστής» του Α. Παπανδρέου για την ροζ βίλα της Εκάλης και νυν πρόεδρος της δημοκρατίας, Κάρολος, η υπογραφή του οποίου «κοσμεί» όλους τους αντιλαϊκούς νόμους της ανελέητης συγκυβέρνησης, που έχουν προκαλέσει αφάνταστη δυστυχία στον ελληνικό λαό.
Αυτή τη φορά από την Θεσσαλονίκη και την Λέσχη Αξιωματικών, στο γεύμα που παρέθεσε ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού.
Ιδού τι είπε ο πρόεδρος Κάρολος, ο οποίος κανονικά οφείλει να είναι πρόεδρος «όλων των Ελλήνων» χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς:
«Μάθαμε με δραματικό τρόπο τι θα πει λήθη και άγνοια. Σε μια χώρα που πλήρωσε βαρύτατο τίμημα από τη θηριωδία του ναζισμού, εμφανίστηκαν σβάστικες και νοσταλγοί αυτής της ιδεολογίας. Δεν γίνεται να παριστάνεις τον πατριώτη και να θαυμάζεις τα σύμβολα του ναζισμού. Είναι μια προσβολή του ανθρώπινου πολιτισμού, του ευρωπαϊκού πολιτισμού, αλλά στην πατρίδα μας είναι κάτι περισσότερο: είναι προσβολή της ιστορίας μας. Εδώ έχουμε τόσους μαρτυρικούς τόπους, έγιναν ολοκαυτώματα, δεν έχουμε δικαίωμα να μην θυμόμαστε, να ξεχνάμε και να μην ξέρουμε. Χάνοντας την ιστορική μας μνήμη, χάνουμε την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά μας».
Η ομιλία του αυτή έγινε μετά την δοξολογία που έγινε στον Άγιο Δημήτριο, για την επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, όπου ο πρόεδρος Κάρολος προσήλθε με τη συνοδεία 30 αστυνομικών με πολιτικά, ενώ η αστυνομία είχε αποκλείσει με κάγκελα όλους τους δρόμους και δεν άφηνε τους «κοινούς θνητούς» να πλησιάσουν. Προφανώς, για να μην… αποθεώσουν τον… λαοπρόβλητο πρόεδρο Κάρολο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :