Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ!

assets_LARGE_t_420_53567689
Ταξίδι-αστραπή στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε χθες Τρίτη ο φον Αντωνάκης, επισήμως για να μιλήσει σε εκδήλωση του Ιδρύματος Konrad Adenauer Stiftung (του κόμματος της Μέρκελ…) για τον Κ. Καραμανλή (τον κουφό ψευτοεθνάρχη) και ανεπισήμως για να δώσει αναφορά στους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων και να λάβει απευθείας εντολές για τα επόμενα βήματά του, για την περαιτέρω εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Στην ομιλία του ενώπιον των γερμανικών αρχών κατοχής, επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί πιστά τις θελήσεις τους και να απαγορεύει –με τρόπο δικτατορικό- την εθνικιστική δράση, την οποία χαρακτήρισε «εξτρεμιστική» και λαϊκίστικη». Ιδού η χαρακτηριστική απόστροφος της ομιλίας του πρωτοδικτάτορα:
«Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς των οικονομικών διαταραχών δεν πρέπει
«Δεν θα επιτρέψουμε στους εξτρεμιστές και τους λαϊκιστές να εμφανίζονται… Αγαπάμε τη χώρα μας παρά πολύ, για να επιτρέψουμε να εμφανίζονται τέτοια φαινόμενα»
να αφήσουμε μέρος για τους εξτρεμιστές και λαϊκιστές. Αγαπούμε τόσο πολύ την Ελλάδα που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τέτοια φαινόμενα».
Τουτέστιν, αφεντικά μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να επιτρέψω ποτέ σ’ αυτούς τους «εξτρεμιστές- λαϊκιστές» να σας εμποδίσουν στην αφαίμαξη της Ελλάδος και των Ελλήνων!
(ΥΓ): Όπου ο φον μιλάει για «Ελλάδα», εννοεί την κατεχόμενη από τους διεθνείς τοκογλύφους μνημονιακή Ελλάδα, με δοτό κατοχικό πρωθυπουργό την αφεντιά του…

Δεν υπάρχουν σχόλια :