Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Επικίνδυνα τα «αντιρατσιστικά» φεστιβάλ: αφρικανός βίασε αντιρατσίστρια στην Ιταλία!

Επικίνδυνα τα «αντιρατσιστικά» φεστιβάλ: αφρικανός βίασε αντιρατσίστρια στην Ιταλία!
Όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι επιτήδειοι να αποκρύψουν την κοινωνική πραγματικότητα, στέκεται αδύνατο να αποτραπεί η εγκληματική προδιάθεση των λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα ευρωπαϊκά κράτη με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη γειτονική Ιταλία, κοινωνική λειτουργός έπεσε θύμα βιασμού από βορειοαφρικανό μετανάστη, μετά το πέρας αντιρατσιστικής εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν από κοινού.
Το αντιρατσιστικό φεστιβάλ στα πλαίσια της σύγχρονης «πολιτικής ορθότητας», διοργανώθηκε από τον δήμο της Reggio Emilia και συμμετείχαν σε αυτό ο 32χρονος βορειοαφρικανός Buojemaa Es Sahly και η 30χρονη ιταλίδα κοινωνική λειτουργός μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. Μετά το τέλος της γιορτής μεταναστών και ιταλών αριστεριστών και αντιρατσιστών, ο αφρικανός λαθρομετανάστης κάλεσε την 30χρονη αντιρατσίστρια και τον σύντροφό της να διανυκτερεύσουν στο πρώην αστυνομικό τμήμα της περιοχής, το οποίο ο αφρικανός χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα. Το ζεύγος των αντιρατσιστών, προφανώς θεώρησε ως ένδειξη ρατσισμού τυχόν απόρριψη της πρότασης του λαθρομετανάστη, οπότε με χαρά την αποδέχτηκε. Στο κτίριο όπου διέμενε όμως ο «δυστυχής» μετανάστης, τους ανέμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, η οποία μετέτρεψε τη βραδιά σε πραγματικό εφιάλτη. Συνεργός του Sahly απείλησε με μαχαίρι τον σύντροφο της κοινωνικής λειτουργού και ο 32χρονος αφρικανός οδήγησε την ίδια σε διπλανό δωμάτιο, όπου και την βίασε.
Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τον Sahly, 4 μήνες μετά το γεγονός. Στάθηκε τυχερή βεβαίως, διότι κάμερες ασφαλείας της περιοχής, τον είχαν καταγράψει να κινείται στον ίδιο χώρο τις μέρες που προηγήθηκαν του συγκεκριμένου περιστατικού.
Δεν γνωρίζουμε αν τα στελέχη της ιταλικής αστυνομίας κατηγορήθηκαν από τον επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ε.Ε., από ιταλικά κόμματα και μέσα ενημέρωσης και τέλος από αντιρατσιστικές οργανώσεις για ρατσισμό έναντι του αφρικανού μετανάστη που αναζήτησε στην Ιταλία μια «καλύτερη τύχη». Εκείνο το οποίο σίγουρα γνωρίζουμε, είναι ότι τόσο η κοινωνική λειτουργός όσο και ο σύντροφός της, θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά να ξανασυμμετάσχουν σε μια μελλοντική, αντιρατσιστική γιορτή «ανταλλαγής κουλτούρας και πολιτισμού»! Είναι περιττό να σχολιάσουμε, πως για το ρατσιστικό έγκλημα του βορειοαφρικανού, ουδεμία υπήρξε καταδίκη από τους κράχτες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Το τι θα συνέβαινε εάν ο βιαστής ήταν Ιταλός και το θύμα λαθρομετανάστης, το γνωρίζετε πολύ καλά άπαντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :