Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ





Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Να λοιπόν που η παράσταση από το θέατρο του παραλόγου ολοκληρώθηκε και όλοι οι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής σκηνής επιδίδονται σε μια ξέφρενη θριαμβολογία,  καθώς και φιέστες θριάμβου, συντροφιά με τα “κατοικίδια” των ΜΜΕ που κουνώντας υποτακτικά τις ουρές τους, περιφέρονται μανιωδώς τριγύρω τους, γλείφοντας τους τα βρώμικα χέρια.
Όλη η σκευωρία που στήθηκε εν ριπή οφθαλμού, με αφορμή ένα μεμονωμένο τραγικό συμβάν που μετατράπηκε σε απόδοση συλλογικής ευθύνης ενός ιδεολογικού χώρου, προετοιμάζονταν εδώ και καιρό.
Επειδή είναι αδύνατον, να αντιμετωπίσει η διαφθορά και ο σκοταδισμός το λαμπρό φώς της ελεύθερης σκέψης κατά μέτωπο, επειδή οι γρυλισμοί του ψεύδους, ωχριούν εμπρός στην συντριπτική διαλεκτική της αλήθειας, επειδή οι κατά συνείδηση δούλοι, σκιάζονται εμπρός στον αγέρωχο και ευθυτενή πολεμιστή, η συκοφαντία και η αντεστραμμένη πραγματικότητα, επιστρατεύθηκαν για μια ακόμη φορά.
Με ανύπαρκτα κατ ουσία και νομικά αστήρικτα αποδεικτικά στοιχεία, όπως αποκόμματα από τους κήρυκες του ψεύδους που ονομάζονται εφημερίδες, καθώς και μαρτυρίες δυο προσώπων αμφιβόλου ηθικής και σοβαρότητας, ο “σοβαρός” υπουργός ΠΡΟΠΟ κύριος Δένδιας, παρήγγειλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την σύνταξη πορίσματος προκειμένου να σύρει και να διασύρει ενώπιον της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης, τους μόνους και ουσιαστικούς αντίπαλους της Ευρώπης των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, δηλαδή όλων αυτών που με τις ευλογίες της εντόπιας αστικής δημοκρατίας που αποτελεί το απόλυτα πειθήνιο όργανό τους, στέρησαν από τον Ελληνικό λαό, το οικονομικό, κοινωνικό, ηθικό και πολιτισμικό μέλλον, υποχρεώνοντας τον να επιβιώνει σ’ ένα καθεστώς καθημερινής αθλιότητας.
Κάτι που μόνο σε απολυταρχικά και χουντικά καθεστώτα μπορεί να συμβεί. Κάτι που θυμίζει έντονα τις εκκαθαρίσεις της Σταλινικής περιόδου, όπου όλοι οι αντιφρονούντες, βάσει χαλκευμένων στοιχείων χαρακτηρίζονταν αντεπαναστάτες, πράκτορες της αντίδρασης και φυσικά εξολοθρεύονταν.
Ενώ λοιπόν τα καθεστώτα Σταλινικού τύπου εφήρμοζαν την άμεση φυσική εξόντωση, η αστική δημοκρατία σε μια εξελισσόμενη κοινωνία με κύριο κατασταλτικό μέσο το θέαμα, που διοχετεύεται φιλτραρισμένο μέσα από τους διαύλους ροής της πληροφόρησης, προτιμά την ηθική και κοινωνική εξόντωση.
Αποφεύγοντας την ηρωποίηση, ή την δημιουργία μαρτύρων, συστηματικά και χωρίς μέτρο, ή αιδώ, διαβάλλοντας και συκοφαντώντας κατακερματίζει και υποβιβάζει στην λαϊκή συνείδηση την προσωπικότητα των αντιπάλων της, απογυμνώνοντάς τους από κάθε πολιτική, ηθική και ιδεολογική υπόσταση, παρουσιάζοντας τους εν τέλει ως στυγνούς δολοφόνους και προαγωγούς, ως στοιχεία επικίνδυνα για το κοινωνικό σύνολο.
Ας ανοίξουμε μια τηλεόραση και ας επιλέξουμε οποιοδήποτε τηλεοπτικό σταθμό.
Ποίο είναι το επίμαχο θέμα; Τι αναγράφεται ξανά και ξανά κάτω από τα πρόσωπα των αναλυτών, κοινωνιολόγων, συνταγματολόγων, ποινικολόγων και ακαδημαϊκών που αναμασούν σε σημείο πλύσης εγκεφάλου τα ίδια και τα ίδια; Μια φράση, “εγκληματική οργάνωση”.
Χωρίς τελικά η δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη να αποφανθεί και να καταλήξει, οι αρουραίοι των ΜΜΕ έχουν ήδη βγάλει την ετυμηγορία.
Αυτή την στιγμή ο αρχηγός ενός νομίμως εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, δυο βουλευτές και κάποια στελέχη του βρίσκονται προφυλακισμένοι,
με στοιχεία κατηγορίας που στις πολιτισμένες χώρες δεν θα γινόντουσαν εκ των προτέρων αποδεκτά, ή στην καλλίτερη περίπτωση θα χαρακτηρίζονταν ανεπαρκή για να στηριχθεί κατηγορία που αιτιολογεί προφυλάκιση. Ειδικά σε μια Ελλάδα που περιφέρονται ελεύθεροι πολιτικοί και τέως υπουργοί που αποδεδειγμένα εμπλέκονται σε τεράστια οικονομικά σκάνδαλα.
Ακόμη και η μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών μας έγινε προσχεδιασμένα, σαν αντιπερισπασμός προκειμένου να μην αμφισβητηθεί από κανένα η ακεραιότητα και η αντικειμενικότητα της δικαιοσύνης, λόγω αυτών που επρόκειτο να επακολουθήσουν την επόμενη και μεθεπόμενη ημέρα.
Έτσι λοιπόν ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής επικρατείας Χρήστος Παππάς κρίθηκαν προφυλακιστέοι, όχι γιατί προέκυψε αποδεδειγμένα εις βάρος τους κάποιο σοβαρό στοιχείο, αλλά γιατί έτσι είχε προαποφασιστεί και έτσι διετάχθησαν οι αρμόδιοι νομικοί υπάλληλοι που διενεργούσαν την προανάκριση να πράξουν.
Τι προβλέπουμε;
Όχι μια άμεση δίκη, κατά την οποία όλη η πρόχειρα στημένη σκευωρία θα καταρρεύσει. ‘Άλλωστε ήδη ποινικολόγοι και νομομαθείς μιλούν και αποφαίνονται για το επερχόμενο δικαστικό φιάσκο.
Η αστική δημοκρατία, όπως ήδη έχει πολλές φορές εφαρμόσει κατά το παρελθόν, θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια μέχρι να οδηγήσει στο εδώλιο τους φυλακισμένους Συναγωνιστές μας. Κατά την περίοδο αυτή καθημερινά και μέσω των εμμίσθων ΜΜΕ θα εξακολουθεί την συκοφαντική εκστρατεία της με συνεχώς νέα ”στοιχεία” και “μαρτυρίες” που θα προκύπτουν, φυσικά πάντα χωρίς αποδείξεις, αλλά με μοναδικό σκοπό να φθείρουν και να απομυθοποιήσουν το ήθος και τις προσωπικότητες των φυλακισμένων Πατριωτών και κατ επέκταση να απαξιώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού.
Αν παρατηρήσει κάποιος τι συνεχώς επαναλαμβάνεται στα τηλεοπτικά πάνελ θα επικεντρωθεί σε δυο σημεία. Το ένα είναι τα εκλογικά ποσοστά, κάτι που όπως έχουμε πολλάκις επαναλάβει μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Είτε με 15%, είτε 0,15% εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτοί που είμαστε, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στο Εθνικιστικό ιδεώδες και δεν θα πάψουμε στιγμή να αγωνιζόμαστε νομίμως για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από την οικονομική κατοχή και για την αναγέννηση του Ελληνισμού.
Το άλλο είναι η προσπάθεια έμμεσης όμως συνειδητής ποινικοποίησης και εκφοβισμού της ψήφου του Ελληνικού λαού, μέσω των αναλύσεων από τον συρφετό των “ειδημόνων”, για το αν αυτοί που μας τίμησαν με την ψήφο τους το έκαναν συνειδητά, ή λόγω αντίδρασης και ότι τώρα πλέον που έχει περίτρανα “αποδειχθεί” με αερολογίες ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση δεν θα έχουν πλέον καμία δικαιολογία να μας ξαναψηφίσουν, ειδάλλως θα θεωρούνται συνεργοί της “Κόζα Νόστρα”.
Πριν λίγο καιρό σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει ότι το Ωσαννά, από το Σταύρωσον Αυτόν είχε χρονική απόσταση ελαχίστων ημερών.
Εδώ πλέον το θέμα είναι καθαρά συνειδησιακό για τον κάθε Έλληνα Εθνικιστή, για τον κάθε Έλληνα που πιστεύει στην Πατρίδα και στην Φυλή.
Το μεθοδευμένο ψεύδος των εντόπιων θεραπόντων των διεθνών ανθελληνικών κύκλων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, σύντομα θα καταρρεύσει.
Οι διώξεις του αστικού καθεστώτος δεν είναι ποινικές, αλλά πολιτικές.
Ας το μάθουν όμως όλοι αυτοί που νομίζουν ότι με σκευωρίες και φυλακίσεις θα κάμψουν το φρόνημα μας.
Κρατάμε τις σημαίες μας ψηλά και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, για την απελευθέρωση των αδίκως φυλακισθέντων Συναγωνιστών μας και για μια Ελλάδα ελεύθερη που θα ανήκει στον Λαό της.
DSCN6550

Δεν υπάρχουν σχόλια :