Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΚΑΜΙΝΗΣ
«Αμέτι μουχαμέτι» το’ χει βάλει ο λαθροδήμαρχος (όλων των ασιατο-αφρικανών και δη των μουσουλμάνων) να είναι κοινός υποψήφιος δήμαρχος του… όλου «συνταγματικού- δημοκρατικού τόξου» στις προσεχείς εκλογές. Έτσι, επιστρατεύει τους υπερατλαντικούς φίλους του, οι οποίοι βεβαίως του ανοίγουν πρόθυμα τις σελίδες και τα τηλεπαράθυρά τους, όπως κάνουν οι… παλιόφιλοι στις δύσκολες στιγμές.
Φυσικά, το αγαπημένο θέμα του λαθροδημάρχου (και των αμερικανοσιωνιστών φίλων του επίσης…), είναι ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Το θέμα αυτό, λοιπόν, απασχολεί το άρθρο του που δημοσιεύουν οι Financial Times παρακαλώ, στο οποίο ο… έτσι απαριθμεί τα… προσόντα του στην αντιμετώπιση του φαινομένου, αλλά και στις δράσεις του για την «ενσωμάτωση των μεταναστών» (που ενδιαφέρει εξίσου τους νεοταξίτες) ώστε να τον προτιμήσουν οι παγκόσμιοι δικτάτορες και να του δώσουν το πολυπόθητο «χρίσμα». Βέβαια, ο λαθροδήμαρχος διαπιστώνει με θλίψη ότι το «μοιραίο χτύπημα» δεν ήρθε ακόμα για τον… κοινό εχθρό (την Χρυσή Αυγή), γεγονός που ωστόσο τον καθιστά ακόμα πιο… απαραίτητο στους διεθνείς τοκογλύφους, ώστε να το δώσει αυτός με τον… τρόπο του. Ιδού το… ποίημά του και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Οι προσδοκίες του κόσμου ότι οι ποινικές διαδικασίες μπορούν να καταφέρουν ένα μοιραίο πλήγμα στη Χρυσή Αυγή ίσως είναι υπερβολικές. Στην πραγματικότητα η αντιμετώπιση του ακροδεξιού εξτρεμισμού στην Ελλάδα στη ρίζα του είναι μια διαδικασία πιο βαθιά και μακροπρόθεσμη. Εργαζόμαστε συστηματικά και εν πολλοίς σιωπηλά προς αυτή την κατεύθυνση, μέσω της δημιουργίας ενός εκτεταμένου δικτύου δομών κοινωνικής στήριξης σε υποβαθμισμένες γειτονιές, μαζί με μέτρα αναζωογόνησης της τοπικής οικονομίας με κονδύλια της ΕΕ. Εξάλλου, εφαρμόζοντας αυστηρά την αρχή της μη-διάκρισης σε όλες τις υπηρεσίες και παροχές μας, έχουμε επιδιώξει ποικίλες θετικές δράσεις που στοχεύουν στη βοήθεια ενσωμάτωσης των μεταναστών…».

Δεν υπάρχουν σχόλια :