Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

KOMMATA – ΚΡΑΤΟΣ – ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ… ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ




Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε και μη λυγίζετε.
Σε προηγούμενη επιστολή μου είχα αναφερθεί τόσο στους «παράλληλους βίους» των καθεστωτικών – εξουσιαστικών (απο)κομμάτων, όσο και στη διαφαινόμενη (σίγουρη κατά πολλούς) συνεργασία – συγκυβέρνηση, ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, συνεργασία η οποία ήδη λαμβάνει χώρα στο «έργο» της ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ του Κινήματός μας.
Αυτά βέβαια είναι πλέον γεγονότα αυταπόδεικτα, και δια τους μη κωφεύωντες και εθελοτυφλούντες συνέλληνες, μια πανηγυρική επιβεβαίωσις των ΠΑΓΙΩΝ θέσεων  κάποιων «γραφικών» (ρομαντικών κατά το ακριβέστερο) αγωνιστών του Εθνικιστικού Κινήματος, τους οποίους το ανίερο καθεστώς αποφάσισε να τους ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ επειδή απλά και μόνο είχαν την «κακή συνήθεια» να ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Αυτά τα οποία βιώνουν πλέον στην καθημερινότητά τους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ συμπατριώτες μας (εγκληματικότητα, ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση κλπ), αποτελούν απλά μία φυσική συνέχεια των πολιτικών επιλογών αυτών των ανθρώπων που το 1974 βγήκαν «από τις τρύπες τους» (εσωτερικού κι εξωτερικού) και εμφανίστηκαν είτε ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ είτε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ (μη ρωτήσετε ποιών) ως οι «φυσικοί ηγέτες» της πατρίδας και «θεματοφύλακες» του «δημοκρατικού πολιτεύματος».
Φυσικά μία χούφτα θλιβερών πρώην αναρχομαρξιστών (και λιγουριών της εξουσίας) με «ζιβάγκο», καθώς κι ένας συρφετός «μπούληδων» ψευτοπατριωτών του ισοπεδωτικού νεοφιλελευθερισμού, δεν αρκούσε για να θεμελιώσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού το νεόδμητο αυτό σύστημα ΕΞΟΥΣΙΑΣ, και μάλιστα να ΚΑΛΥΨΕΙ τις οφθαλμοφανέστατες και σκανδαλώδεις ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ τους στον Κρατικό κορβανά.
Επιστρατεύθηκε λοιπόν μία ανυπόληπτη (λόγω των συνεχών ανακυβιστήσεων και παλινωδιών της) αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ κατηγορία «επαγγελματιών», οι δημοσιογράφοι. Αυτοί θα έπαιζαν το ρόλο του «περισπαστικού αιτίου», μίας ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ και ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ  σε βάρος του έλληνα, με ένα ΣΥΝΕΧΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ από «ειδήσεις», τηλεοπτικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, και ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ “πληροφόρηση” για κάθε τι που άμεσα ή δυνητικά θα αποτελούσε ΑΠΕΙΛΗ για το σύστημα εξουσίας. Αυτοί οι ίδιοι είναι που πρωτοστατούν σήμερα στον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ «αγώνα» της ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ και της ΣΠΙΛΩΣΗΣ ανθρώπων, των οποίων το μόνο «αδίκημα» είναι ότι πιστεύουν και αγωνίζονται για ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ.
Φυσικά η (σκοπίμως) εθνομηδενιστική ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ «παρεούλα» των ασκούντων την εξουσία (πολιτικοί, κεφαλαιοκράτες, δημοσιογράφοι), έπρεπε να διαθέτει (εκτός του νόμιμου κρατικού) κι έναν ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, για τη «διεκπεραίωση» των διάφορων «αποστολών» που θα θεμελίωναν περεταίρω την εξουσία τους επί του δύσμοιρου ελληνικού λαού, και συνάμα θα «υπεράσπιζαν» το ανθελληνικό λαθροεποικιστικό σχέδιό τους.
Το ρόλο αυτό κλήθηκαν να αναλάβουν τα πιο ακραιφνή και φανατικά στοιχεία της εθνομηδενιστικής συμμορίας των απομειναριών της μαρξιστομπολσεβικικής «ιδεολογίας». Όντας «ιδεολόγοι άεργοι» και «στοχαστές της τεμπελιάς» επιστρατεύθηκαν (αμειβόμενοι φυσικά από κάποιους σαν τον ΣΟΡΟΣ) ως δήθεν «αντιεξουσιαστές», αλλά κατ’ ουσία ήσαν πάντοτε οι πλέον φανατικοί ΥΠΗΡΕΤΕΣ του συστήματος.
Τα υποκοσμικά – εγκληματικά στοιχεία του «αντιεξουσιαστικού χώρου», τα οποία ΑΒΑΝΤΑΡΟΝΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ από τα ΜΜΕ των ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, δεν έχουν τολμήσει να πετάξουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ σε jeffrey,  Σαμαρά και τις κουστωδίες τους, οι οποίοι (υποτίθεται) είναι οι «ταγμένοι εχθροί τους», πλην όμως έχουν τελέσει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής (ως γνήσιοι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ μόνον εκ του ασφαλούς) και ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και των αυτών ΠΕΝΙΧΡΩΝ περιουσιακών τους στοιχείων (περίπτερα, μικροκαταστήματα, Ι.Χ. αυτοκίνητα κλπ). Πρόσφατα μάλιστα ως ένδειξη «αφοσίωσης» στο σύστημα βρήκαν την ευκαιρία να ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ και να ΚΑΙΝΕ τα γραφεία του Κινήματός μας, έχοντας «ηθική ασυλία» από τα ΜΜΕ, «συμβάλλοντας» κι αυτοί έτσι στο πρόσφατο άθλιο πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.  Ως «ανταπόδοση των υπηρεσιών» τους απολαμβάνουν  όπως προανέφερα και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑ όπως «επιλεκτικές» αποφυλακίσεις, αποφυγή συλλήψεων, ανοχή σε ΓΙΑΦΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ (κοινωνικοί χώροι, καταλήψεις κλπ).
Τέλος το γεγονός ότι η εμφάνιση (έπειτα από πολλά έτη ΒΙΑΙΗΣ ιδεολογικής καταστολής) ενός ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, το οποίο συγκεντρώνει και συσπειρώνει μαζικά τον ελληνικό λαό και δη τη νεολαία, έχει θορυβήσει, κινητοποιήσει και ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ το ανωτέρω εξουσιαστικό πλέγμα, αποτελεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και της σχέσης ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ που διέπει αυτούς τους φαινομενικά «ετερόκλητους», αλλά ουσιαστικά ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ. Έτσι το άθλιο διαπλεκόμενο σύστημα βρήκε τη «λύση» των κελιών της, τρομοκρατίας, της φυλακής και των ΑΔΙΚΩΝ κι ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ διώξεων, με πρωτεργάτη τον κόντε Δένδια με το κιπά, τον κολλητό των ΜΑΣΟΝΩΝ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ της εξουσίας.
Οι ιδέες όμως ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, αυτά τα παθαίνουν οι άνθρωποι και μάλιστα οι δειλοί και υποτελείς άνθρωποι, και αυτοί σίγουρα ΔΕΝ ανήκουν στις τάξεις του Κινήματός μας.
Συναγωνιστές, ο κοινός εχθρός τους είναι η Χρυσή Αυγή, η ιδεολογία και οι δράσεις της, αυτός λοιπόν είναι και ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ του ελληνικού λαού, ο αγώνας ενάντια στη ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
20130915_114419
Ζήτω η Νίκη
Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια :