Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Τ. Σόρος: Ξεπουλήστε τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων για να αποπληρώσετε το χρέος


Ο Τζόρτζ Σόρος σαν γνήσιος οικονομικός δολοφόνος, ανθέλληνας και καταστροφέας των λαών δίνει ξανά τις υποδείξεις του στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της Ελλάδος, προκειμένου να «σωθεί» από το επαχθές χρέος. Έτσι, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel παραδέχεται ότι η Ελλάδα είναι αδύνατον να αποπληρώσει το χρέος της υπό οποιεσδήποτε νυν ή μελλοντικές οικονομικές συνθήκες και προτείνει διαγραφή χρέους ή την αποπληρωμή του με άλλο τρόπο "φωτογραφίζοντας" την έκδοση ομολόγου με εγγύηση τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της χώρας.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι: «Όλοι ξέρουν ότι το χρέος της χώρας δεν μπορεί να αποπληρωθεί. Γνωρίζω από συζητήσεις ότι οι ιδιώτες επενδυτές θα επιστρέψουν στη χώρα εάν υπάρξει κούρεμα του επίσημου τομέα και εφ 'όσον η Αθήνα πληροί τους όρους της τρόικας. Με αυτό τον τρόπο, η Ελλάδα θα μπορούσε να ανακάμψει γρήγορα. Ο επίσημος τομέας δεν μπορεί σήμερα να διαγράψει τα χρέη αυτά, διότι αυτό θα παραβίαζε μια σειρά από ταμπού, ειδικά για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος που να εγγυώνται την αποπληρωμή των δανείων».
Με λίγα λόγια, ο Σόρος προωθεί την πώληση των ελληνικών κοιτασμάτων, σαν την τελευταία λύση της χώρας, και με αυτόν τον τρόπο δίνει τις εντολές του στα φερέφωνα της κυβέρνησης που αναμένουν τις προσταγές του για να πράξουν τα δέοντα. Αφού φόρτωσαν την χώρα με υπέρογκα δάνεια, τα οποία βαραίνουν τον Έλληνα φορολογούμενο και μέσα σε λίγα χρόνια εκτόξευσαν το χρέος της Ελλάδαςαπό το 120% του ΑΕΠ στο 190%, οι τραγικοί πολιτικάντηδες ως μαριονέτες των διεθνών τοκογλύφων προχωρούν στο ξεπούλημα της Εθνικής μας περιουσίας χωρίς κανένα ενδοιασμό. Αυτό, εξάλλου, ήταν και το τελικό σχέδιο. Η ολοκληρωτική πώληση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας μας.
Αποδεδειγμένα, η Ελλάδα είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης σε ενεργειακά κοιτάσματα, αρκετά ακόμα και για να προσφέρουν οικονομική ανεξαρτησία για πολλά χρόνια. Πώς, λοιπόν, οι εχθροί και ληστές του Έθνους μας να μην είναι έτοιμοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της Εθνικής μας περιουσίας απλά πράττοντας αυτό που ήδη ξέρουν καλά, την καταλήστευση του Ελληνικού Λαού;
Ο Σόρος δεν έμεινε μόνο σε αυτές τις δηλώσεις - επιταγές για την κυβέρνηση της Ελλάδος, αλλά σχολίασε και την άνοδο της Χρυσής Αυγής λέγοντας: «Η κατάσταση που έχει προκύψει από την ευρωπαϊκή κρίση δεν είναι ούτε σταθερή ούτε ανεκτή. Η Γερμανία θα πρέπει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες για να μην καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που δεν είναι στα γερμανικά συμφέροντα». Κάνει, λοιπόν, μια έκκληση προς την Μέρκελ για να κινητοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση ώστε να αντιμετωπιστεί το «πρόβλημα» Χρυσή Αυγή.
Οι εντολές είναι ξεκάθαρες. Μέσα στο όλο ξεπούλημα της Ελλάδος που έχει συντονιστεί και δρομολογηθεί εδώ και καιρό, η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα εμπόδιο στα σχέδιά τους. Κατανοούμε, λοιπόν, για ακόμη μια φορά, την προβοκάτσια που στήθηκε, τα ανυπόστατα ψέμματα και, τελικά, την αντισυνταγματική, πολιτική δίωξη του νομίμου Πατριωτικού Κινήματος. Παρά τη λάσπη, όμως, οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουν μάθει να κάνουν πίσω! Αντίθετα, έχουν μάθει να βγαίνουν πάντα Νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :