Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΧΕΤΕ. Ο ΑΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΣ


69403ed87a11379f521d843ee35d6655_XL
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
“Σημαντικές” απουσίες θα υπάρχουν στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Από την παρέλαση αποφάσισε να απέχει το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογη αναμένεται να είναι και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή γι αυτές τις ενέργειες, απετέλεσε η απόφαση του περιφερειάρχη κυρίου Τζιτζικώστα να καλέσει στην εκδήλωση βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δηλαδή εκπροσώπους, ενός απόλυτα νομίμως εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος. Αυτό το αναφέρουμε γιατί κάποιοι το λησμόνησαν, ή ηθελημένα δείχνουν να το λησμονούν.
Όσο για την απόφαση των κομμάτων της αριστεράς να απέχουν από την παρέλαση προς τιμήν της Εθνικής Επετείου του Έπους του 1940, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τους συγχαίρουμε εκ βάθους καρδίας.
Επιτέλους για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τους θεατρινισμούς και να πράξουν κατά συνείδηση.
Γιατί τόσα χρόνια που παρίσταντο στις στρατιωτικές παρελάσεις δεν το έκαναν ούτε για να τιμήσουν την Επέτειο, ούτε φυσικά τους νεκρούς και το αίμα που χύθηκε, αλλά καθαρά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας και αποκόμισης ωφελημάτων.
Γιατί πως είναι δυνατόν να τιμούν το Έπος του 40 αυτοί, που στην πλειοψηφία τους όχι μόνο απείχαν από το μέτωπο και τις μάχες, όχι μόνο μετά την απελευθέρωση της Πατρίδας, έστρεψαν τα όπλα ενάντια στην νόμιμη αστική κυβέρνηση, οδηγώντας την Χώρα που ακόμη αιμορραγούσε από την Γερμανική κατοχή, σε μια νέα αγριότερη εμφύλια αιματοχυσία, που οι νεκροί της και οι αγρίως σφαγιασθέντες άμαχοι ξεπέρασαν σε αριθμό, ακόμη και αυτούς του πολέμου, αλλά και χρόνια μετά στις σημερινές ημέρες προσπάθησαν και συνεχώς προσπαθούν να αλλοιώσουν την Ιστορική αλήθεια, να παραχαράξουν πράξεις και γεγονότα και να προβάλλουν ένα εντελώς διαστρεβλωμένο νόημα και σημασία του τότε Εθνικού Αγώνα των Ελλήνων.
Γιατί λοιπόν κάθε χρόνο παρίσταντο στην στρατιωτική παρέλαση και στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, αυτοί που όταν ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το ηρωικό ΟΧΙ ενάντια στην Ιταλία του Μουσολίνι, έπιναν ποσότητες ρετσινόλαδου για να παρουσιαστούν στις ιατρικές εξετάσεις ως ασθενείς και ανίκανοι προς στράτευση, την στιγμή που συμπατριώτες τους έχυναν το αίμα τους στην οροσειρά της Πίνδου, όταν όλη η Ευρώπη είχε κηρύξει τον πόλεμο στην Γερμανία του Αδόλφου Χίτλερ, αυτοί έλεγαν το περίφημο pourquoi (γιατί;), προτρέποντας σε αποχή από τον πόλεμο.
Και γιατί όλα αυτά;
Διότι ο πατερούλης Στάλιν βάσει του συμφώνου Ρίμπεντροφ – Μολότωφ είχε υπογράψει με την Γερμανία συμφωνία μη επιθέσεως και ενώ ο Χίτλερ εισέβαλε στην Πολωνία και κατόπιν στην Δυτική Ευρώπη, από την μια “πόρτα”, ο κόκκινος στρατός εισέβαλε στην Πολωνία από την άλλη και προσαρτούσε τις δημοκρατίες της Βαλτικής.
Έτσι λοιπόν οι απάτριδες και δοσίλογοι κομμουνιστές που διέμεναν στην Ελλάδα, ακολουθώντας την κομματική γραμμή του μητρικού ΚΚΣΕ όχι μόνο απέφευγαν την στράτευση και την μάχη, αλλά συγχρόνως προσπαθούσαν και ιδεολογικά να φθείρουν το φρόνημα και το ηθικό αυτών που με “το χαμόγελο στα χείλη” πηγαίναν στο μέτωπο, προτρέποντας τους να μην πολεμήσουν τους εισβολείς Ιταλούς, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα και την κομματική γραμμή της τότε Σοβιετικής Ενώσεως, που όπως είπαμε, είχε έρθει σε συμφωνία με τον Άξονα.
Αντιθέτως ο Ελληνικός Στρατός, οι “Φασίστες” του Ιωάννου Μεταξά, έδιναν την ζωή τους πολεμώντας υπέρ βωμών και εστιών, εναντίον της Φασιστικής Ιταλίας, αφού οι δήθεν ιδεολογικοί της αντίπαλοι, οι κομμουνιστές, έψαχναν τρύπες να κρυφθούν.
Και με το απόλυτο θράσος που μόνο σε αναίσχυντους, αήθης και χυδαίους συκοφάντες ταιριάζει, τα τελευταία χρόνια προσπαθούν με μια συντονισμένη και οργανωμένη προπαγάνδα να διαστρεβλώσουν και να παραχαράξουν το νόημα και το μήνυμα των δυο μεγάλων Ιστορικών μας Επετείων, αρνούμενοι τον Εθνικό χαρακτήρα, προσδίδοντας όσον αφορά τον πόλεμο του 40 “αντιφασιστικό” χαρακτήρα, αυτοί, οι τότε σύμμαχοι των Ιταλών φασιστών και των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών,ενώ στην επανάσταση του 1821 ταξικό χαρακτήρα λες και επρόκειτο για αγροτική εξέγερση.
Καλά κάνουν λοιπόν και δεν θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Αλβανικού Έπους. Και θα επαναλάβουμε ότι για πρώτη προφασιζόμενοι λόγους διαμαρτυρίας θα πράξουν κατά συνείδηση απέχοντας από μια μεγαλειώδη Εθνική εκδήλωση, που γι αυτούς που αρνούνται Έθνος, Πατρίδα, Φυλή και Σημαία, που μιλούν για το δικαίωμα των Σκοπιανών να αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες, που δηλώνουν υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των Ελλήνων μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης που αυτοαποκαλούνται Τούρκοι, που στηρίζουν παντοιοτρόπως τους εγκληματίες λαθρομετανάστες, που σε κάθε συλλαλητήριο καταστρέφουν και λεηλατούν την Δημόσια και Ιδιωτική περιουσία πυρπολώντας Ελληνικές Σημαίες, όχι μόνο δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αλλά αγωνίζονται και για την κατάργηση των Εθνικών εκδηλώσεων μνήμης και των στρατιωτικών παρελάσεων.
Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν στην στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, θα αναπνεύσουμε τον αέρα της Θεσσαλονίκης, που θα είναι πιο καθαρός και άνευ δυσάρεστων οσμών λόγω της απουσίας τους.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ, το απόκομμα των οικονομικών εγκληματιών, κλεπτών, καταχραστών, μιζαδόρων και διαπλεκόμενων, τους υπενθυμίζουμε ότι το αμαρτωλό και κακουργηματικό τους παρελθόν είναι τόσο βεβαρημένο, η καταστροφή της Ελλάδος και τα δεινά που επέφεραν στον Ελληνικό Λαό είναι ένα στίγμα που για πάρα πολλά χρόνια δεν θα τους επιτρέπει να κυκλοφορούν σε Επετείους και εκδηλώσεις χωρίς ισχυρή αστυνομική προστασία, γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι με το μένος αυτού του Λαού, που τον καταδίκασαν να επιβιώνει σ’ ένα καθεστώς καθημερινής αθλιότητας.
Τέλος για τον αγαπητό δήμαρχο κύριο Μπουτάρη τον Τουρκολάγνο που επιθυμεί να μετονομάσει της πλατεία Αριστοτέλους, σε πλατεία Κεμάλ Ατατούρκ, που υψώνει Αλβανικές Σημαίες και δηλώνει όσον αφορά την παρουσία των Εθνικιστών βουλευτών στην εκδήλωση, ή αυτοί θα φύγουν, ή εγώ, τον πληροφορούμε ότι οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και οι ημέρες του ως δημοτικός άρχων, έχουν αρχίσει πλέον να περνούν σε αντίστροφη μέτρηση. Το ποιός θα φύγει λοιπόν από την εκδήλωση είναι αυτονόητο.
Σε όλους λοιπόν εσάς που με στόμφο και με υπερφίαλες δηλώσεις αρνείστε να παρευρεθείτε στην στρατιωτική παρέλαση, σας πληροφορούμε και λάβε τε το καλά υπ όψιν σας.
Η σκευωρία που στήθηκε με την σύμπραξη και την υποστήριξη όλων σας εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, ήδη έχει αποκαλυφθεί και λίαν συντόμως πρόκειται να καταρρεύσει. Μαζί όμως με αυτήν θα καταρρεύσουν και οι ετοιμόρροποι.
Πλέον ισχυροί, πλέον συνειδητοποιημένοι και με μεγαλύτερο σθένος συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση των φυλακισμένων Συναγωνιστών μας, για την απελευθέρωση της Πατρίδας και για την Εθνική αναγέννηση του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :