Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ 5 ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ;


d95fd9273367e0165ec85861c70a956d887cd8fa.464.296.d0851183276ab5a0ccea6d7d4878ffa6810f7843
Η παρακάτω χθεσινή είδηση είναι από καθεστωτική ιστοσελίδα και η ίδια –πάνω κάτω- έκανε το γύρο του διαδικτύου. Σας τη μεταφέρουμε:
«Άγριο ξυλοδαρμό υπέστησαν πέντε Πακιστανοί εργάτες από τους εργοδότες τους, κτηνοτρόφους στην περιοχή Μεσσαρά Κρήτης, επειδή αρνήθηκαν να δουλέψουν, όντας απλήρωτοι. Η αστυνομία συνέλαβε τους μετανάστες, καθώς δεν έχουν άδειες παραμονής, ενώ οι δράστες ακόμη αναζητούνται.
Το περιστατικό τύπου Μανωλάδας σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες και σήμερα, Παρασκευή, λήγει η ισχύς του αυτόφωρου.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, οι πέντε Πακιστανοί δεν εμφανίστηκαν στο ποιμνιοστάσιο όπου εργάζονται, καθώς -όπως είπαν στους αστυνομικούς- ήταν για μήνες απλήρωτοι και επιπλέον η συγκεκριμένη ημέρα ήταν αργία για τους μουσουλμάνους, καθώς γιόρταζαν το Κουρμπάν Μπαϊράμ.
Οι δύο κτηνοτρόφοι εργοδότες τους, πατέρας και γιος, τους αναζήτησαν και όταν τους βρήκαν τους ξυλοκόπησαν άγρια. Κατά πληροφορίες, χρησιμοποίησαν λοστούς και μαγκούρες. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν, καθώς δεν έχουν έγγραφα. Οι δράστες ακόμη αναζητούνται»
.
Περίεργο, πολύ περίεργο! Κείμενο 145 λέξεων κι ούτε μια νύξη για «ρατσιστική επίθεση»! Ούτε μια ανακοίνωση-καταγγελία από τους συνήθεις… «ευαίσθητους», «προοδευτικούς», «αλληλέγγυους», «συμπαραστάτες» κ.λπ.! Μούγκα στην καθεστωτική στρούγκα! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί οι δράστες είναι βεβαιωμένα του… συνταγματικού τόξου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, κ.τ.λ.);
(ΥΓ) 1: Επενέβη άραγε στο συμβάν η «Αντιρατσιστική» υπηρεσία του Δένδια; Κι αν όχι, γιατί;
(ΥΓ) 2: Αυτός ο ανεκδιήγητος πρόεδρος των Πακιστανών, λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις, γιατί άραγε κρύβεται και δε βγαίνει να καταγγείλει την κακοποίηση των συμπατριωτών του;

Δεν υπάρχουν σχόλια :