Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!




Στην Ελλάδα της Νέας Κλεφτο-Πασοκοκρατίας (πρώην ΝΔ), τον τόνο δίνει πάντα ο αρχηγός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που αφού κατάκλεψε την Ελλάδα, την παρέδωσε σιδηροδέσμια στους διεθνείς τοκογλύφους, για τα… περαιτέρω. Του κόμματος που αυτή τη στιγμή έχει δεν έχει 3%, αλλά παρ’ όλα αυτά (ελέω Αντωνάκη Σαμαρά) ουσιαστικά κυβερνά τη χώρα. Ερωτηθείς, λοιπόν, από κυριακάτικη εφημερίδα ο αρχηγός του 3% (;) για την υπόθεση των πρωτοφανών στα κοινοβουλευτικά χρονικά δυτικής χώρας διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, ο Ντούτσε της πρασινοκοκκινομπλέ χουντάρας χαρακτήρισε το πραξικόπημα «Ριζοσπαστική εφαρμογή των θεσμών στο όνομα της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου» και προσέθεσε τα εξής:
«Είναι άλλο η κριτική για την καθυστερημένη αντίδραση την οποία δικαιούμαστε και δικαιούμαι και προσωπικά να διατυπώσω και άλλο το να είμαστε έκπληκτοι, αμήχανοι ή και “ένοχοι” επειδή η Δημοκρατία αυτοπροστατεύεται και αμύνεται. Αλλιώς είμαστε καταδικασμένοι να παρακολουθούμε τη δολοφονία της Δημοκρατίας επειδή σεβόμαστε τη νομιμότητα της αδράνειας ή την αδράνεια της νομιμότητας και φωνάζουμε, όπως οι Βουρβώνοι, “η Δημοκρατία μας σκοτώνει”. Είναι η πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση που έχουμε σύλληψη βουλευτών για αυτόφωρο κακούργημα με μία διαδικασία η οποία είναι αμιγώς δικαστική, χωρίς να παρεμβάλλεται καθόλου η Βουλή. Αλλά αυτό είναι κάτι που προβλέπεται ρητά από το Σύνταγμα. Πρόκειται λοιπόν για την πρώτη εφαρμογή μας παλιάς κλασικής διάταξης της ελληνικής συνταγματικής τάξης. Γιατί να με ξαφνιάσει αυτό και να το συζητώ και να μην με έχει ξαφνιάσει ο εκφασισμός, το γεγονός ότι εκπροσωπείται στη Βουλή ένα αντικοινοβουλευτικό, ανοιχτά αντιδημοκρατικό κόμμα. Αυτό είναι που θα έπρεπε να μας ξαφνιάσει και όχι η ενεργοποίηση του Συντάγματος και της Δικαιοσύνης αλλά το γεγονός ότι αυτή πράγματι καθυστέρησε να συμβεί. Η πολιτική δολοφονία ενός ‘Έλληνα πολίτη είναι γεγονός σοκαριστικό, Αλλά, εξίσου, σοκαριστικό είναι να έχεις δολοφονίες αλλοδαπών, πράξεις βίας, απειλές, σωματικές βλάβες. Να έχεις έναν μακρύ κατάλογο σοβαρών αδικημάτων του κοινού ποινικού δικαίου».
(ΥΓ) 1: Φυσικά, από τον «μακρύ κατάλογο σοβαρών αδικημάτων του ποινικού δικαίου» του Ντούτσε, απουσιάζουν τα σχετικά άρθρα για την καταλήστευση του δημοσίου χρήματος, για τις μίζες, το μαύρο χρήμα και για άλλα… ψιλοπράγματα.
(ΥΓ) 2: Θα τα φέρετε πίσω τα κλεμμένα και θα’ ναι μέρα μεσημέρι! Όπως τους αθωώνατε θα καταδικαστείτε!!!
tsoxatzopoulos_athootiko_porisma_ypografes_2005_01

Δεν υπάρχουν σχόλια :