Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΜΕΡΚΕΛ!



Angela Merkel im Stasi-Museum
ΣΤΑΛΙΝ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΙΤΛΕΡ!
Είθισται, τα τελευταία χρόνια, κάποιοι αφελείς ή επιτήδειοι, να ταυτίζουν την (αντιπαθέστατη) φράου Μέρκελ με τον… Χίτλερ και να χαρακτηρίζουν τη σημερινή Γερμανία 4ο Ράιχ κ.τ.λ. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι είναι γνωστή η θητεία της Μέρκελ στην Κομσομόλ (κομμουνιστική νεολαία) της Ανατολικής Γερμανίας. Όμως, ήταν μόνο αυτή η σχέση της Μέρκελ με τον κομμουνισμό;
Όχι, υποστηρίζουν δύο γνωστοί δημοσιογράφοι της Bild και της Die Welt σε βιβλίο τους που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη, υπό τον τίτλο «Η πρώτη ζωή της Ανκέλα Μέρκελ» με τη βιογραφία της Γερμανίδας καγκελαρίου. Η Μέρκελ ήταν στέλεχος της κομματικής γραφειοκρατίας!
O ηγέτης της γερμανικής αριστεράς Die Linke, Όσκαρ Λαφοντέν, ήταν ο πρώτος που είχε αναφερθεί στο ρόλο της κυρίας Μέρκελ ως επαγγελματικού στελέχους της κομμουνιστικής νεολαίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, αλλά οι δηλώσεις του είχαν εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ .
MERKEL5
«Η Ανγκελα Μέρκελ ήταν πολύ πιο κοντά στο σύστημα της Ανατολικής Γερμανίας από όσο πίστευαν έως σήμερα και μπορούμε να το αποδείξουμε», δήλωσε ο ένας εκ των συγγραφέων σε συνέντευξή του στην Bild. O ίδιος αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς της στην Ακαδημία Επιστημών της DDR η φράου Μέρκελ αποτελούσε επαγγελματικό στέλεχος του κόμματος στην Ακαδημία με την ειδικότητα «της γραμματέα για τις κινητοποιήσεις και την προπαγάνδα της FGJ, της κομμουνιστικής νεολαίας από το 1981. Εκτός από αυτό συμμετείχε στη συνδικαλιστική διεύθυνση του Ιδρύματος».
Ο συγγραφέας χαρακτηρίζει την Ανγκελα Μέρκελ ως μια «μεταρρυθμίστρια κομμουνίστρια», διότι μετά την Πτώση του Τείχους του Αίσχους «δεν ήταν υπέρ της επανένωσης, αλλά υπέρ ενός “δημοκρατικού σοσιαλισμού” στην αυτόνομη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας. Την πολιτική καριέρα της Μέρκελ μετά την Πτώση του Τείχους φαίνεται ότι στήριξαν ο ιδρυτής του κινήματος Δημοκρατική Ανανέωση Βόλφγκανγκ Σχνουρ, και ο πρώτος πρωθυπουργός της πρώην Ανατολικής Γερμανίας που εκλέχθηκε ελεύθερα, Λότχαρ ντε Μαϊζιέρε, καθώς και δύο συνεργάτες της Στάζι».
Να τη χαίρονται οι ντόπιες πατσαβούρες της!
(ΥΓ): Πάντως, δεν είναι η Μέρκελ η μόνη κομμουνίστρια που εν συνεχεία διαπρέπει μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, κι εδώ και έξω. Το καλύτερο φυτώριο του συστήματος είναι τα Κ.Κ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια :