Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ – ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!



ISRAEL-TURKEY
Όπως είναι γνωστό, 47 Τούρκοι έχασαν εχθές τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από την τριπλή βομβιστική επίθεση στην πόλη Ρεϊχανλί, που βρίσκεται στα σύνορα με την Συρία.
Εχθές το βράδυ, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεσίρ Αταλάι, δήλωσε στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV ότι: «Τα πρώτα ευρήματα των ερευνών των αρχών δείχνουν ότι, οι δράστες έχουν διασυνδέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας.
Βεβαίως, ο Τούρκος επίσημος δεν είπε ποια είναι αυτά τα «ευρήματα», ποιοι είναι οι δράστες και πως ακριβώς συνδέονται με το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ. Είναι σαφές, ότι ούτε «ευρήματα» υπάρχουν, ούτε οι δράστες έχουν συλληφθεί – τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και βέβαια μέχρι την ώρα που έκανε τις δηλώσεις ο Τούρκος αντιπρόεδρος. Προφανώς, οι δολοφονικές εκρήξεις είναι αποτέλεσμα μιας χοντροκομμένης και κακοστημένης προβοκάτσιας, που θα χρησιμοποιήσουν οι Τούρκοι για να εισβάλλουν στη Συρία, για να «καθαρίσουν» για λογαριασμό των αμερικανοσιωνιστών το ενοχλητικό καθεστώς Άσαντ.
Ευχόμαστε να σπάσουν τα μούτρα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :