Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Oργανωμένη συκοφαντία σε βάρος της χώρας με απαράδεκτο βίντεο Αφγανού λαθρομετανάστηΈνα βίντεο που ρίχνει νερό στο μύλο των εχθρών της χώρας και αμαυρώνει χωρίς λόγο την εικόνα της εμφανίζοντάς της ως "χώρα ρατσιστών" που "κυνηγά τους φτωχούς λαθρομετανάστες" κυκλοφόρησε από τους Γιατρούς του Κόσμου με κεντρικό πρόσωπο τον 15χρονο Αφγανό λαθρομετανάστη που κάποιοι του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν στο πρόσωπο και μέσα στο σκοτάδι αναγνώρισε ότι φορούσαν "μάυρα μπλουζάκια με δάφνες" (το σήμα του ΛαΪκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για όποιον δεν κατάλαβε)...

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι με τόση ελαφρότητα και χωρίς καν να υπάρξει ταυτοποίηση των ενόχων(στο 90% των επιθέσεων που γίνονται κατά λαθρομεταναστών υπαίτιοι είναι συμπατριώτες τους, βάσει των στοιχείων της Ελληνικής Αστυνομίας) κάποιοι θεώρησαν καλό να γυριστεί ένα τέτοιο βίντεο.

Προφανώς για να πιεστεί το σύστημα να περάσει τον "αντιρατσιστικό νόμο"...

Να πούμε ότι ο 15χρονος δεν κρατήθηκε παρά το γεγονός ότι εισήλθε λαθραία στην χώρα. Την επίθεση εναντίον του την κατήγγειλε ο ίδιος στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

«Οι μπλούζες τους είχαν ένα σήμα με δυο δάφνινα δεντράκια που κάτω ενώνονταν και μέσα είχαν ένα άλλο σχήμα. Και μέσα στα δεντράκια είχε ένα σχήμα που δεν κατάλαβα τι ήταν», είπε ο 14χρονος περιγράφοντας τους δράστες της επίθεσης. Καλύτερα να έλεγε ότι ήταν χρυσαυγίτες κατ'ευθείαν, πιο πιστευτός θα γινόταν...

«Αυτή είναι η χώρα που φημίζεται για τη φιλοξενία της; Τώρα χτύπησαν εμένα. Ας γίνει κάτι να μην ξαναχτυπήσουν άλλους», συμπληρώνει.

Τώρα γιατί αυτό φαίνεται ότι είναι οργανωμένη κατάσταση συκοφαντίας της χώρας, ας δώσουν την απάντηση οι αναγνώστες...

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :